Thursday, February 4, 2010

Bangun Pagi Gosok Gigi

Hari ini aku bangun 7.30 pagi. Pencapaian terbaru tahun ini! Bangun jam 7.30 pagi tanpa tidur semula dan kekal segar hingga jam 9.09. Lagi best kalau selepas ini aku rajin membuat sarapan pagi. Maka dengan itu peristiwa ini layak untuk dicatatkan didalam blog ini. Tapi adakah aku akan berjaya membuat sarapan pagi selepas ini? Mampukah aku mengatasi kemalasan yang menebal dalam jiwa-raga ini? Ini aku pun tidak pasti. Jadi tuan-tuan dan puan-puan, marilah bersama-sama kita nantikan apa yang bakal berlaku. Sekian, terima kasih.


2 Comments:

luxperpetua said...[Reply]

1. kenape ko bgn awal? ko TERbangun atau mmg ko set alarm?

2. kenape title ko 'bangun pagi gosok gigi' tapi ko takde cerite pon ko p gosok gigi?

3. selepas jam 0909, ko tidur balik? (kalau yes, tak begitu membanggakan la pencapaian ko ni.haha)

4. aku wonder ape sarapan pagi ko, pineapple ciga?

Nerojei said...[Reply]

Jawapannya:

1. Aku TERbangun automatik. Hebat kan aku?

2. Aku gosok gigi sambil taip post nih. Hihi.

3. Aku tak tidur balik. Bangganya. :D

4. Pineapple ciga and scrambled egg. Perfect match!